SLIMME FUNCTIES

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 7

Wist u dat uw smartphone ook een rekenmachine en zaklamp is? Uw smartphone is het Zwitserse zakmes van telefoons, met heel veel apps en sneltoetsen die elke dag van pas kunnen komen. Het beste van alles? U hebt ze altijd bij u!

 

Zaklamp
Geloof het of niet, maar de meeste smartphone hebben er tegenwoordig een. Dezelfde led-lamp die flitst wanneer u foto's maakt, kan als zaklamp worden gebruikt bij weinig licht. Zeer handig wanneer het donker is en u niet wilt zoeken naar uw oude zaklamp.

 

Agenda
Dokterafspraken, lunchen met de kleinkinderen of een tv-programma dat u niet wilt missen? Dankzij uw smartphone hoeft u niet al uw plannen te onthouden of steeds uw zakagenda te raadplegen. U kunt gemakkelijk een gebeurtenis plannen in de agenda van uw smartphone en kiezen wanneer u hieraan herinnerd wil worden.

 

Rekenmachine
Vergeet hoofdrekenen of een traditionele rekenmachine! De meeste smartphones hebben al een rekenmachine! Dus waar u ook bent, u kunt eenvoudig met de rekenmachine uitrekenen wat u precies nodig hebt.

 

Notitieblok
Uw smartphone is voorzien van een kleine, digitale notitieblok. Gebruik het om uw boodschappenlijstje te noteren of iets anders dat u wilt onthouden.

 

Geluid
Het volume kunt u eenvoudig aanpassen met behulp van de volumeknoppen aan de zijkant van uw telefoon. Voor andere geluidsaanpassingen gaat u naar het menu Instellingen. Daar kunt u melodieën kiezen die u kunt gebruiken als ringtone of als waarschuwing van inkomende berichten. U kunt ervoor kiezen om uw telefoon te laten trillen wanneer het toestel in de stille modus staat.

 

Vliegtuigstand
Uw telefoon kan het navigatiesysteem van een vliegtuig storen indien u deze ingeschakeld laat tijdens een vlucht. Er is echter een eenvoudige manier om dit te vermijden, zonder uw telefoon volledig uit te schakelen. Dit wordt vliegtuigstand genoemd. In de vliegtuigstand kunt u uw telefoon blijven gebruiken voor bijvoorbeeld spelletjes etc. En op vluchten met wifi kunt u nog steeds internetten, zelfs wanneer de vliegtuigstand is ingeschakeld.

 

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 1

WIFI – DE SLIMME MANIER OM TE SURFEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 2

GENIET VAN EEN WERELD VOL AMUSEMENT

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 3

VIND DE WEG ALS U OP REIS BENT

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 4

DE SLIMME MANIER OM UW CAMERA TE GEBRUIKEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 5

APP

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 6

UW SMARTPHONE OPLADEN

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 7

SLIMME FUNCTIES

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 8

SPOTIFY

Lees verder

SMARTPHONE SCHOOL DEEL 9

ZOEKEN VIA YOUTUBE

Lees verder