My Doro Manager

DE IDEALE PARTNER VOOR GEBRUIKERS VAN EEN DORO TELEFOON

My Doro Manager is ideaal voor zowel senioren als de mensen die hen met hun telefoon kunnen helpen. Als u een senior bent die soms hulp vraagt over uw telefoon, dan kunt u met My Doro Manager uw betrouwbare familieleden of vrienden toegang verlenen zodat ze u vanaf waar ze ook zijn kunnen helpen met behulp van hun eigen telefoon. Als u een familielid of vriend bent, download dan eenvoudig de gratis app om te ontdekken hoe gemakkelijk het is om hun telefoon vanaf uw telefoon te beheren.

 

HOE HET WERKT 

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care

GENIET VAN DE AFSTANDSBEDIENING

 

BEKIJK VIDEO-INSTRUCTIES

  MAAK BACK-UPS VAN WAARDEVOLLE GEGEVENS
My Doro Manager is ontwikkeld met senioren die een Doro smartphone bezitten met de mensen die ze helpen, in gedachte. Het stelt vertrouwde mensen aan wie toegang is verleend, in staat om de telefoon op afstand te bedienen. Pas helderheid, geluid en andere instellingen aan. Stel sneltoetsnummers en de assistentieknop in. Voeg contactpersonen toe en werk ze bij indien nodig, en nog veel meer.                                     

My Doro Manager geeft u toegang tot handige instructies die laten zien hoe u het maximale uit uw nieuwe smartphone kunt halen. U zult zien hoe eenvoudig het is om bijvoorbeeld op het internet te surfen, e-mail in te stellen en ermee te werken, apps toe te voegen aan uw telefoon en meer.                    

                                      

Hoe vaker u uw smartphone gebruikt om naar uw favoriete websites te gaan, foto's en video's te maken, contactpersonen toe te voegen, apps te gebruiken etc., des te meer gegevens uw telefoon zal verzamelen. My Doro Manager is de eenvoudigste manier om een back-up te maken van al die waardevolle gegevens, zodat ze later eventueel op een nieuwe telefoon kunnen worden overgezet.

Connect and Care Shared reminders                                             To do list                       

DEEL FOTO'S & VIDEO'S

 

FIND MISTET TELEFON

 


Wilt u een eenvoudige manier om foto's en video's te delen met familie en vrienden? My Doro Manager heeft alle functionaliteit die u nodig heeft om foto's gemakkelijk naar en van uw telefoon over te zetten, te ordenen in fotoalbums en die albums te delen met anderen die dit kunnen waarderen.                                                                                                                              

 

 


Bent u uw telefoon kwijt? Rustig aan, haal diep adem en log in op Mydoromanager.com vanaf een computer of apparaat met internettoegang. Op deze website kunt u proberen de locatie te achterhalen via GPS of door naar het toestel te bellen. En als u vermoedt dat de telefoon is gestolen, kunt het toestel vergrendelen om onbevoegd gebruik te voorkomen. 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

GRATIS EN EENVOUDIG AAN DE SLAG

Als u een compatibele* Doro smartphone of speciale telefoon heeft, gaat u simpelweg naar Mydoromanager.com vanaf uw computer of ander apparaat met internettoegang en maakt u een account aan. Het is volledig gratis! Nadat uw telefoon is geregistreerd, kan een vertrouwd familielid of vriend aan wie u toegang heeft verleend, zijn of haar eigen account openen en u onmiddellijk helpen.

 

GEEN SMARTPHONE? GEEN PROBLEEM!

Voor senioren die geen smartphone willen, kan My Doro Manager ook op geselecteerde speciale Doro telefoons* worden gebruikt. U of een vertrouwd familielid of vriend kan inloggen op Mydoromanager.com voor bijv.

·         het aanpassen van instellingen (tekstgrootte, sneltoetsen, taal en assistentieknop)

·         het toevoegen van agendagebeurtenissen

·         het bewerken van contactpersonen

·         het delen van foto's

 

VEELGESTELDE VRAGEN

V: Hoeveel kost het?
A: Het is gratis.

V: Wat is het verschil tussen My Doro Manager en Connect & Care?
A: My Doro Manager was net als Doro Connect & Care® een app die al op bepaalde telefoons stond geïnstalleerd. Inmiddels is de functie opnieuw ontworpen tot een handige webdienst voor eigenaars van een Doro telefoon. Doro Connect & Care® is daarentegen een app die nog veel meer functionaliteit brengt. De app stelt een netwerk van familie en vrienden in staat een dierbare te helpen door de dagelijkse gesteldheid van deze persoon te volgen, op verzoeken om hulp en noodalarmen te reageren, of in contact te blijven door eenvoudig berichtjes te sturen - allemaal in één geweldige app.

*Compatibele telefoons

Doro PhoneEasy® 622


Doro PhoneEasy® 632

Doro Secure 580

Doro Secure 580IUP


** Smartphone compatibel

Doro Liberto® 825

Doro 8031