My Doro Manager

EENVOUDIGER VOOR IEDEREEN

My Doro Manager is ideaal voor zowel senioren als de mensen die hen met hun telefoon kunnen helpen. Als u een senior bent die soms hulp vraagt over uw telefoon, dan kunt u met My Doro Manager uw betrouwbare familieleden of vrienden toegang verlenen zodat ze u vanaf waar ze ook zijn kunnen helpen met behulp van hun eigen telefoon. Als u een familielid of vriend bent, download dan eenvoudig de gratis app om te ontdekken hoe gemakkelijk het is om hun telefoon vanaf uw telefoon te beheren.GRATIS EN EENVOUDIG AAN DE SLAG

My Doro Manager is vooraf geïnstalleerd op de meeste Doro smartphones en op geselecteerde speciale telefoons voor senioren. Nadat de app is geactiveerd, kan een betrouwbaar familielid of vriend aan wie de senior toegang heeft verleend, de gratis app downloaden op zijn of haar eigen smartphone.


 

Beschikbaar voor Android en iOSAndroid : Téléchargez My Doro Manager      iOS : Téléchargez My Doro Manager

 
HAAL HET MAXIMALE UIT EEN DORO SMARTPHONE

           

WAAR U OOK BENT

  APPS AANBEVELEN   INGEBOUWDE INSTRUCTIES
My Doro Manager is ontwikkeld met senioren die een Doro smartphone bezitten met de mensen die ze helpen, in gedachte. Als u iemand vanaf waar u ook bent een handje wilt helpen, download dan de app op uw eigen smartphone. Nadat de senior u toegang verleent, kunt u hiermee de helderheid, het geluid of andere instellingen aanpassen op zijn of haar telefoon. Stel sneltoetsnummers en de Assistentie-knop in. U kunt ook contactpersonen toevoegen aan de telefoon van de senior, en bestaande contactgegevens bijwerken.   Apps zijn een geweldige manier om meer plezier te beleven aan een smartphone, maar niet iedereen is bekend of voelt zich comfortabel met het zoeken of installeren van apps. My Doro Manager heeft een unieke functie waardoor familieleden rechtstreeks vanaf hun eigen telefoon, relevante apps kunnen aanbevelen die de senior mogelijk leuk vindt. De aanbevolen app verschijnt vervolgens op de smartphone van de senior en hij of zij hoeft deze alleen maar te accepteren waarna de app automatisch wordt geïnstalleerd.   My Doro Manager maakt het leven niet alleen gemakkelijker voor familieleden of vrienden die een handje willen helpen, maar ook voor de senior zelf. De app is vooraf geïnstalleerd op nieuwe Doro smartphones en heeft handige instructies die de senioren laten zien hoe ze het meeste plezier kunnen beleven aan hun smartphone.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
 

 
GEEN SMARTPHONE? GEEN PROBLEEM!

Voor senioren die geen smartphone willen, is My Doro Manager ook vooraf geïnstalleerd op geselecteerde speciale Doro telefoons. Familieleden kunnen nu ook de app vanaf hun eigen smartphone gebruiken om op afstand instellingen aan te passen, sneltoetsnummers en de Assistentie-knop in te stellen, en contactgegevens te beheren op de telefoon van de senior.

 

 

*Compatibele telefoons

Doro PhoneEasy® 622


Doro PhoneEasy® 632

Doro Secure 580

Doro Secure 580IUP


** Smartphone compatibel

Doro Liberto® 820

Doro Liberto® 820 Mini

Doro Liberto® 825

Doro 8031