DORO CONNECT & CARE®

ZORGT DAT U IN DE BUURT BLIJFT, WAAR U OOK BENT

Doro Connect & Care® is een gebruiksvriendelijke service waardoor u beter in staat bent om van het leven te genieten terwijl u verbonden en in contact blijft. De service zorgt ervoor dat alles goed verloopt zonder uw leven ongemakkelijk te maken, door een ondersteunend netwerk op te zetten van vrienden, familie en mensen die u vertrouwt. Of u nu hulp nodig hebt met de boodschappen of met het aanpassen van uw telefooninstellingen, Doro Connect & Care maakt het zoveel eenvoudiger.VERSCHILLENDE BEHOEFTEN - ÉÉN OPLOSSING

  "KAN IEMAND ME EVEN HELPEN?"
Verzoeken om hulp maken het gemakkelijk om dagelijkse dingen te doen, zoals het wisselen van een lampje of melk halen in de supermarkt.


 "HELP!" "HELP!"
Een alarm geactiveerd via de assistentieknop op de telefoon kan een volledig netwerk met mensen waarschuwen dat er dringend hulp nodig is.


"IK HOOR DE TELEFOON NIET"
Met hulp op afstand kunnen instellingen als geluiden, volume etc. op afstand worden aangepast, zonder er persoonlijk bij te hoeven zijn.GRATIS EN EENVOUDIG AAN DE SLAG

Doro Connect & Care® is vooraf geïnstalleerd op de meeste Doro smartphones voor senioren. De persoon die het netwerk opzet kan fungeren als beheerder en andere familie en vrienden uitnodigen tot het netwerk door de gratis app te downloaden op hun eigen smartphone.GRATIS PROEFPERIODE EN EENVOUDIG IN TE STELLEN

Doro Connect & Care is al geïnstalleerd op de meeste Doro Smartphones**. De Doro gebruiker of een familielid kan het account instellen en een netwerk van helpers opzetten. Andere vrienden en familie kunnen vervolgens worden uitgenodigd om deel te nemen aan het netwerk en een gratis app voor familieleden downloaden die ze op hun eigen smartphone kunnen gebruiken.

De service is het eerste jaar gratis. Daarna wordt slechts één persoon, ofwel de persoon die het netwerk heeft aangemaakt of de gebruiker van de Doro telefoon, abonnementskosten van € 2,99 per maand in rekening gebracht. De service blijft gratis voor alle andere leden van het netwerk.

Beschikbaar voor Android en iOS

Android : Téléchargez My Doro Manager      iOS : Téléchargez My Doro Manager

HOE HET WERKT

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care
NETWERK VAN ZORGVERLENERS    ASSISTENTIE-KNOP GPS-LOCATIE
Hoe fijn het ook is om een betrouwbaar iemand te hebben die altijd langskomt als u iets nodig hebt; lange afstanden en een drukke agenda gooien helaas vaak roet in het eten. Met Doro Connect & Care® kunt u eenvoudig een netwerk van verbonden familie en vrienden opzetten en ermee in contact blijven, waardoor er een grotere kring ontstaat van betrouwbare mensen die kunnen helpen.
                                           
                                                             De ingebouwde Assistentie-knop op uw Doro smartphone kan zo worden ingesteld zodat uw Connect & Care® netwerk wordt gewaarschuwd bij een meer urgente situatie. Hierdoor kunnen vertrouwde familieleden of vrienden die in de buurt zijn en in staat zijn te reageren, de leiding nemen en eenvoudig de anderen in uw netwerk op de hoogte houden. Ook kan uw locatie en die van de persoon die op het alarm reageert worden weergegeven.

                                                                  

De ingebouwde GPS-functie van Doro Connect & Care is een geweldige manier om familie en vrienden in uw netwerk op de hoogte te houden van uw locatie. De functie werkt ook samen met de assistentieknop, zodat uw GPS-locatie wordt verstrekt in geval van nood.                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
Connect and Care Shared reminders       To do list       Activity log
GEDEELDE HERINNERINGSBERICHTEN TAKENLIJSTJE ACTIVITEITENLOGBOEK
Wanneer het lastiger wordt om dingen te onthouden, is het een geruststelling te weten dat Doro Connect & Care® u helpt belangrijke gebeurtenissen en afspraken bij te houden. Iedereen in het netwerk kan herinneringsberichten aan uw telefoon toevoegen zodat u ruim op tijd wordt herinnerd.                                                                                                                                Niet elk verzoek om hulp is een noodsituatie. Met Doro Connect & Care® is het eenvoudig om hulp te krijgen voor de meest alledaagse dingen in het leven, zoals een boodschap doen. De gedeelde takenlijstjes zijn voor iedereen een gemakkelijkere manier om te coördineren wie wat doet, en u hebt niet het gevoel dat u één enkele persoon iets oplegt.                                                    De activiteitenlogboekfunctie houdt bij wanneer u voor het laatst een oproep hebt beantwoord en laat anderen in het netwerk weten of er reden is tot alarm. Mocht u een vooraf bepaald aantal oproepen missen, dan geeft Doro Connect & Care® automatisch een alarmsignaal af zodat mensen eenvoudig bij u kunnen nagaan of het wel goed met u gaat. 

INSTELLEN OP AFSTAND

Niet luid genoeg? Te fel? Geen probleem. Dankzij hulp op afstand kan iedereen in het netwerk eenvoudig de geluiden, belsignaal en luidsprekervolume, beeldhelderheid, tekstgrootte etc. van de telefoon aanpassen. En dit kunnen ze rechtstreeks vanaf hun eigen telefoon doen.

VEELGESTELDE VRAGEN

V: Werkt Connect & Care met zowel Android als iOS?

A: Ja.

 

V: Hoeveel kost het?

A: Doro Connect & Care is altijd gratis voor familieleden en vrienden die zich voor iemand anders hebben aangesloten bij een netwerk. Bovendien is het eerste jaar zelfs volledig gratis voor de persoon die het netwerk heeft opgezet. Hierna zijn er jaarlijkse abonnementskosten van € 2,99 per netwerk.

 

V: Heb ik een Doro smartphone nodig om gebruik te maken van Connect & Care, of werkt de app op elke smartphone?

A: De senior waarvoor het netwerk is opgezet moet beschikken over een Doro smartphone met Doro Connect & Care er al op geïnstalleerd. Familieleden, vrienden en anderen die zijn uitgenodigd om deel uit te maken van het netwerk, kunnen de app downloaden op een Android of iOS smartphone.

 

V: Kan ik Connect & Care op de oude Doro smartphone van mijn moeder installeren?

A: Bepaalde oudere telefoonmodellen ondersteunen Doro Connect & Care helaas niet. Bekijk informatie over compatibiliteit op de app-pagina in Google Play.

 

V: Ik gebruik al Doro Experience/My Doro Manager. Waarom moet ik overschakelen op Connect & Care?

A: My Doro Manager is gestopt als app voor smartphones en is in plaats daarvan als gelanceerd als webdienst waarop u kunt inloggen via Mydoromanager.com. Alle belangrijkste functies van zowel Doro Experience als My Doro Manager zijn echter nu opgenomen in de laatste versie van Doro Connect & Care, een app met nog veel meer functionaliteit. Met Doro Connect & Care kan een netwerk van familie en vrienden een dierbare helpen door de dagelijkse gesteldheid van deze persoon te volgen, op verzoeken om hulp en noodalarmen te reageren, of in contact te blijven door eenvoudig berichtjes te sturen – allemaal in één geweldige app.


** Compatibele telefoons

Doro Liberto® 820 Doro Liberto® 820 Mini Doro Liberto® 825 Doro 8031