DORO CONNECT & CARE®

Houdt u nabij

Doro Connect & Care® is een gebruiksvriendelijke service waardoor u beter in staat bent om van het leven te genieten terwijl u verbonden en in contact blijft. De service zorgt ervoor dat alles goed verloopt zonder uw leven ongemakkelijk te maken, door een ondersteunend netwerk op te zetten van vrienden, familie en mensen die u vertrouwt. Of u nu hulp nodig hebt met de boodschappen of met het aanpassen van uw telefooninstellingen, Doro Connect & Care maakt het zoveel eenvoudiger.GRATIS EN EENVOUDIG AAN DE SLAG

Doro Connect & Care® is vooraf geïnstalleerd op de meeste Doro smartphones voor senioren. De persoon die het netwerk opzet kan fungeren als beheerder en andere familie en vrienden uitnodigen tot het netwerk door de gratis app te downloaden op hun eigen smartphone.


Beschikbaar voor Android en iOS

Android : Téléchargez My Doro Manager      iOS : Téléchargez My Doro Manager

 

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care
NETWERK VAN ZORGVERLENERS   ASSISTENTIE-KNOP   BERICHTEN
Hoe fijn het ook is om een betrouwbaar iemand te hebben die altijd langskomt als u iets nodig hebt; lange afstanden en een drukke agenda gooien helaas vaak roet in het eten. Met Doro Connect & Care® kunt u eenvoudig een netwerk van verbonden familie en vrienden opzetten en ermee in contact blijven, waardoor er een grotere kring ontstaat van betrouwbare mensen die kunnen helpen.                                               De ingebouwde Assistentie-knop op uw Doro smartphone kan zo worden ingesteld zodat uw Connect & Care® netwerk wordt gewaarschuwd bij een meer urgente situatie. Hierdoor kunnen vertrouwde familieleden of vrienden die in de buurt zijn en in staat zijn te reageren, de leiding nemen en eenvoudig de anderen in uw netwerk op de hoogte houden. Ook kan uw locatie en die van de persoon die op het alarm reageert worden weergegeven.   Zorgen is niet alleen helpen. Het is ook in contact blijven. Doro Connect & Care® biedt een gebruiksvriendelijke berichten- en groeps-chatfunctie waardoor u constant in contact bent met familie en vrienden, één-op-één of met het gehele netwerk. Eenvoudig sociaal netwerken.                                                                                                                                                                                                                                                                                             
 
Connect and Care Shared reminders       To do list       Activity log
GEDEELDE HERINNERINGSBERICHTEN   TAKENLIJSTJE   ACTIVITEITENLOGBOEK
Wanneer het lastiger wordt om dingen te onthouden, is het een geruststelling te weten dat Doro Connect & Care® u helpt belangrijke gebeurtenissen en afspraken bij te houden. Iedereen in het netwerk kan herinneringsberichten aan uw telefoon toevoegen zodat u ruim op tijd wordt herinnerd.                                                                             Niet elk verzoek om hulp is een noodsituatie. Met Doro Connect & Care® is het eenvoudig om hulp te krijgen voor de meest alledaagse dingen in het leven, zoals een boodschap doen. De gedeelde takenlijstjes zijn voor iedereen een gemakkelijkere manier om te coördineren wie wat doet, en u hebt niet het gevoel dat u één enkele persoon iets oplegt.   De activiteitenlogboekfunctie houdt bij wanneer u voor het laatst een oproep hebt beantwoord en laat anderen in het netwerk weten of er reden is tot alarm. Mocht u een vooraf bepaald aantal oproepen missen, dan geeft Doro Connect & Care® automatisch een alarmsignaal af zodat mensen eenvoudig bij u kunnen nagaan of het wel goed met u gaat.
 


** Compatibele telefoons

Doro Liberto® 820

Doro Liberto® 820 Mini

Doro Liberto® 825

Doro 8031