Over Doro

Welkom in een gemakkelijker dagelijks leven

Doro introduceerde de eerste échte gebruiksvriendelijke mobiel voor senioren reeds in 2007. Vandaag is gebruiksvriendelijkheid aan de orde van de dag. En hoewel we zelden in één adem met de grote bedrijven worden genoemd, vinden onze gebruikers eenvoud belangrijker dan het volgen van de massa.40 jaar later -

En nog steeds een beetje rebels.

Het is moeilijk voor te stellen dat ons verhaal begon met een antwoordapparaat. Dat was in 1974. We importeerden ze naar Zweden, waardoor we hebben bijgedragen aan de afbraak van een telecom-monopolie. Nu helpen we anderen hun persoonlijke overwinningen te behalen. Hoe? Door moderne technologie aan te passen zodat horen, lezen en gebruiken gemakkelijker wordt, kunnen mensen in de buurt blijven, meer van het leven genieten en zich veiliger voelen. 

 Niet alleen voor ouderen -

Leeftijd is maar een getal

Het is gebleken dat ook veel mensen die zichzelf nog geen ouderen voelen, onze producten waarderen. We weten, van gesprekken met hen, dat ze het niet prettig vinden om in een hokje te worden gestopt. Of om te worden genoemd als een cijfer. Ze hebben genoeg meegemaakt. Veel gezien. En ze weten wat ze willen.

Ontworpen door Doro -

Hou het simpel. Maak het schitterend.

Het is makkelijk om dingen gecompliceerd en onaantrekkelijk te maken. Iets eenvoudig en smaakvol maken is juist de uitdaging. Van onze laatste versterkte mobiel of vaste telefoon, tot eenvoudige smartphones of toepassingen van de volgende generatie; onze ontwerpteams hebben één overstijgend doel: houd het simpel, zonder het saai te maken. Het gebruiksgemak samen met een goede vorm, geluid, ergonomie en visuele beleving zijn wat onze producten doen schitteren. En hoewel we trots zijn dat we meerdere internationale onderscheidingen hebben gewonnen voor productontwerp en innovatie, zijn de lovende woorden van dagelijkse gebruikers onze beste aanbeveling.

 

 

 

  

 

TeleCare -

Voor vrijheid en waardigheid

Doro Care is een afdeling van Doro die zich geheel wijd aan het mogelijk maken van het zelfstandig thuis blijven wonen van ouderen, met waardigheid, vertrouwen en veiligheid. Deze producten zijn ontwikkeld om mensen te stimuleren en gerust te stellen, zonder te stigmatiseren. Ontdek hoe door onze "onconventionele" TeleCare-systemen, die beschikbaar zijn door middel van moderne dienstverlening voor hulpbehoevenden, mensen in staat zijn een grotere mate van autonomie te behouden en nog steeds de hulp te krijgen die ze nodig hebben. Bezoek de website van Doro Care.